Izdelki in storitveVrata za čiste prostore

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2017/03/Cleangrad-portfolio-3.jpg

Krilna vrata so posebej razvita kot del sistema čistih prostorov Cleangrad za zagotavljanje kar najvišje tesnosti. Njihova ključna prednost je, da so vrata vgrajena obojestransko v ravnini stene, brez odvečnih robov in tako omogočajo lažje čiščenje. Posebnost vrat je, da imajo namesti tesnil vgrajen poseben magnetni sistem zapiranja, kar preprečuje, da bi se na teh mestih nabirala umazanija in zagotavlja bistveno lažje čiščenje. Površina vratnih kril je lahko iz aluminija ali HPL-a.

Za čiste prostore, kjer so posebne zahteve, imamo v programu tudi krilna vrata iz nerjavečega jekla 1.4301 ali 1.4404. Vrata iz nerjavečega jekla odlikujeta odlična odpornost proti koroziji in odlično tesnjenje, kar zagotavljajo vgrajena tesnila. Vrata iz nerjavečega jekla odlikujeta lahko čiščenje brez izgube lastnosti površine materiala in dolga življenjska doba.

Tako aluminijasta, HPL kot tudi vrata iz nerjavečega jekla ustrezajo mednarodnim GMP smernicam in so odporna na kemikalije. Vanje je možno vgraditi različne vrste zasteklitve, dodatna talna tesnila ter jih opremiti s kljukami po vašem izboru, bunkami, potisnimi ploščicami, ključavnicami, različnimi vrstami anti-panik izvedbe, samozapirali ali pogoni…

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/03/logo_clg_transparent-zmanjsan-320x70.png
Kontakt
Ulica Rada Pušenjaka 1, 9240 Ljutomer, Slovenija
Družabno

Cleangrad 2023. Vse pravice pridržane.