Izdelki in storitveVrata z napihljivim tesnilom

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/05/inflatable_door_1-640x425.jpg

Tehnološko napredne rešitve postajajo čedalje bolj pomemben aspekt pri zagotavljanju pogojev proizvodnje zdravil. Ena od takšnih rešitev so vrata z napihljivim tesnilom, ki zagotavljajo visoko raven varnosti v reguliranih prostorih, kot tudi med postopki sterilizacije, dekontaminacije in zaplinjevanja.

Vrata z napihljivim tesnilom iz nerjavečega jekla omogočajo funkcionalen dostop brez potrebe po talnem pragu za lažji dostop vseh transportnih sredstev. Dosledno tesnjenje omogoča uporabo v najtežjih pogojih vseh kategorij čistih prostorov, saj lahko z uporabo vgrajenega zračnega kompresorja in ustrezno avtomatiko natančno nadziramo tesnjenje vrat.  Pri razvoju vrat so zasledovali zahteve tehnoloških procesov kupcev, kakovost in skladnost z GMP standardom.

Izvedba vrat z napihljivim tesnilom se prilagaja zahtevam kupcev, in sicer jih je možno opremiti s steklom v krilu za lažji pregled v prostor, s čitalcem brezstičnih kartic za pristop, alarmi in detektorji ter različnimi senzorji, ki z ustrezno avtomatiko omogočajo dostop v prostore in iz njih. Vrata z napihljivim tesnilom omogočajo prilagajanje različnim pogojem poslovnih procesov in kljub prilagoditvam zagotavljajo najvišjo možno raven varnosti v reguliranih prostorih, kar med drugim dokazuje tudi prejeti certifikat ZAG instituta.

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/03/logo_clg_transparent-zmanjsan-320x70.png
Kontakt
Ulica Rada Pušenjaka 1, 9240 Ljutomer, Slovenija
Družabno

Cleangrad 2021. Vse pravice pridržane.