Izdelki in storitveStropovi za čiste prostore

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2017/04/Cleangrad-portfolio-9.jpg

Cleangradovi stropovi za čiste prostore so primerni za vse cone po klasifikaciji čistosti in so tako uporabni v farmaciji, zdravstvu, mikrobiologiji, živilski in jedrski industriji, nanotehnologiji, mikroelektroniki in raziskovalnih inštitutih. Cleangradove stropove za čiste prostore odlikuje visoka stopnja nosilnosti, odpornost na različne kemikalije (odporni so tudi na pogosto uporabo vodikovega peroksida), zrakotesnost ter enostavna in hitra montaža. Panelni stropovi so preverjeni glede njihove nosilnosti oziroma pohodnosti, natezne, strižne in upogibne trdnosti. Panelni stropovi za čiste prostore sestojijo zgolj iz nerjavečih materialov, zato ni bojazni, da bi se na njih v njihovi dolgi življenjski dobi srečali s pojavom korozije.

Glede na vaše potrebe lahko izbirate med različnimi tipi stropov za čiste prostore:

  • pohodni panelni strop omogoča vgradnjo številnih instalacij in je zasnovan z namenom uporabe za servisno površino v mejnih obremenitvah od standardnih 150 kg/m2 do 350 kg/m2. Pohodni panelni strop je sestavljen iz po meri narejenih panelov debeline 52 mm (ali 102 mm), ki so zgrajeni iz aluminijastih okvirjev za večjo trdnost, z zaključnim slojem iz prašno barvane 1,2 mm debele aluminijaste pločevine ter polnilom iz kamene volne ali aluminijastega satja. Vse odprtine za inštalacije so že tovarniško narejene in posebej ojačane.
  • nepohodni panelni strop je enake sestave kot pohodni panelni strop, le debeline 22 mm.
  • rastrski strop vgrajujemo v manj zahtevnih conah čistosti, kjer niso tako stroge zahteve glede zrakotesnosti. Pomembna prednost rastrskega stropa je njegova fleksibilnost – zaradi standardizacije stropnih plošč lahko stropni sistem enostavno prilagodimo novonastalim zahtevam v prostoru.

Prednosti stropov za čiste prostore Cleangrad >>

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/05/Cleangrad-portfolio-26.jpg
https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/03/logo_clg_transparent-zmanjsan-320x70.png
Kontakt
Ulica Rada Pušenjaka 1, 9240 Ljutomer, Slovenija
Družabno

Cleangrad 2023. Vse pravice pridržane.