Home Kakovost in razvoj

QSEH POLITIKA IN CERTIFIKATIKakovost

Kakovost je nekaj, kar izvira že iz našega poslanstva »Z izbiro najboljših materialov, natančno izdelavo ter kakovostno vgradnjo in finalizacijo čistih prostorov pomembno prispevamo k zdravju sedanjih in bodočih generacij.« in je poleg zadovoljstva kupcev in zaposlenih ter inovativnosti med ključnimi vrednotami podjetja Cleangrad.

Poslujemo v skladu s standardi ISO 9001:2015, ISO 14644, VDI 2083, HSE, GMP/FDA in SCC**, pridobljene pa imamo tudi CE oznako za vse izdelke in izdelčne certifikate:

  • Bioquell certifikat za obstojnost prašnega barvanja in HPL panelov na H2O2,
  • požarno odpornost,
  • pohodnost stropa in
  • zvočno izolacijo.

QSEH POLITIKA

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/08/slika_certifikati.png
https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/05/Cleangrad-portfolio-24.jpg

INOVATIVNOSTRazvoj

Cleangrad ima lasten razvojni center, v katerem deluje skupina strokovnjakov iz različnih področij. Glede na specifične potrebe naših kupcev nenehno razvijamo nove izdelke, modificiramo obstoječe izdelke in postopke. Za svoje razvojne dosežke smo prejeli že vrsto priznanj za inovacije.

Kakovost in inovativnost sta ključni vrednoti podjetja Cleangrad.

KER NAM JE MAROkolje

V Cleangradu odgovornost do okolja dokazujemo na vsakem koraku. Že pri sami izbiri dobaviteljev in materialov preverimo vpliv na okolje in zaposlene, kar dokazujemo z različnimi meritvami. Mesečno spremljamo učinkovitost izkoriščanja virov ter v skladu z direktivo ločujemo odpadke, tako znotraj samega procesa proizvodnje kot tudi na montaži. Sama življenjska doba naših izdelkov je do 20 let, pomembno pa je tudi to, da je možno v povprečju 90 % izdelkov in materialov po preteku njihove življenjske dobe reciklirati.

https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/10/cg-environment.jpg
https://cleangrad.si/wp-content/uploads/2021/03/logo_clg_transparent-zmanjsan-320x70.png
Kontakt
Ulica Rada Pušenjaka 1, 9240 Ljutomer, Slovenija
Družabno

Cleangrad 2021. Vse pravice pridržane.